Pompele hidraulice SIHI respectă deja Indicele de Randament Minim (IRM) pentru 2015

13.01.2014


Pentru a economisi energie, în viitor toate ...

Pentru a economisi energie, în viitor toate pompele hidraulice trebuie să îndeplinească cerinţele de proiectare ecologică cu privire la randamentul pompelor (Regulamentul UE 547/2012 pentru aplicarea directivei 2009/125/CE).
Măsurarea calităţii dimensiunii unei pompe în ceea ce priveşte randamentul se face prin Indicele de Randament Minim (IRM).
De la 1 ianuarie 2013, toate pompele hidraulice trebuie să respecte valoarea IRM > = 0,1 şi de la 1 ianuarie 2015 valoarea IRM > = 0,4.
Orice pompă hidraulică care nu îndeplineşte aceste cerinţe nu poate fi utilizată.

Pompele noastre hidraulice din seria SIHISuperNova ZLN/ZLK/ZLI sunt, în general, foarte eficiente. Aceste pompe respectă deja aceste cerinţe ale noii directive, chiar înainte de intrarea acesteia în vigoare.
Compania noastră a putut să garanteze că toate pompele ZLN/ZLK de toate dimensiunile îndeplinesc deja cerinţele pentru următoarea etapă a Directivei, care va intra în vigoare în 2015 (IRM > = 0,4).
Pentru a fi în măsură să furnizăm cele mai eficiente pompe hidraulice de pe piaţă, vom continua să optimizăm pompele noastre hidraulice centrifuge şi să depăşim cerinţele minime legale care trebuie respectate.