Premiile din domeniul pompelor industriale 2013

13.01.2014


Vă rugăm să votaţi Sterling Fluid Systems UK în cadrul renumitului concurs ...

Vă rugăm să votaţi Sterling Fluid Systems UK în cadrul renumitului concurs anual de producători la Premiile din domeniul pompelor industriale: www.pumpindustryawards.com

În urma succesului nostru obţinut la acelaşi concurs în 2007, şi pe baza unui proces de selecţie riguros al comisiei în cadrul Premiilor din domeniul pompelor industriale, Sterling Fluid Systems UK este din nou finalistă pentru premiul „Producătorul Anului” în cadrul Premiilor din domeniul pompelor industriale 2013.

Lider mondial în producţia de pompe hidraulice şi de vid de peste 92 ani. Cu 19 centre de excelenţă a produselor, 10 locaţii de producţie, alături de centre de vânzări şi service în 60 de ţări, „Cunoaşterea produsului” în cadrul Grupului este, evident, extinsă. Sterling SIHI este una dintre puţinele companii care produce atât pompe hidraulice cât şi pompe de vid, sisteme tehnologice fabricate la comandă şi dispozitive de monitorizare a stării.
Tehnologiile inovatoare includ noile noastre pompe hidraulice mecatronice şi pompe de vid, care vor fi în scurt timp lansate pe piaţă. La baza tuturor proiectelor Sterling SIHI stau funcţionarea simplă şi fiabilitatea pe termen lung.
 
Vă rugăm să ne votaţi la www.pumpindustryawards.com.