Puterea noastra de a salva energia voastra.

Experienta vehicularii lichidelor, gazelor, si a vaporilor sta la baza capacitatii unice a companiei SIHI de a oferi clientilor sai sistemul optim de pompare. Dacă există o cerinţă a procesului de produse chimice, de a crea vid, de generarea energiei, de recuperarea emisiilor de CO2 sau pur si simplu de a investiga reducerea costurilor ciclului de viaţă, echipa noastra are o soluţie de încredere.

 

 

 

Piete

Concentrarea resurselor pe activitatea din domeniul industriilor şi aplicaţiilor.

Sterling SIHI îşi propune să le ofere clienţilor servicii excepţionale concentrându-şi resursele pe activitatea din domeniul industrial. În primul rând, sectoarele de activitate se împart în trei diviziuni şi anume sectorul chimic, sectorul industrial şi sectorul energie şi mediu. Întreaga structură este include serviciul de asistenţă tehnică şi este susţinută de importanţa acordată acestuia.

Produse şi servicii

De peste 80 de ani, proiectăm şi producem pompe hidraulice, pompe de vid şi sisteme tehnice complete pentru multe aplicaţii în următoarele industrii: producătoare de maşini, a celulozei şi hârtiei, siderurgică, a cauciucului şi maselor plastice, alimentară şi a băuturilor, apei şi a apelor reziduale, energetică, chimică şi farmaceutică.

 

Compania

Un lider mondial în vehicularea fluidelor

SIHI este specializată în pompe hidraulice (pompe de lichid), pompe de vid şi sisteme in vid. Organizaţia oferă o gamă largă de soluţii tehnice pentru a susţine cerinţele de vehiculare a fluidelor din industriile de proces.

Cu peste 10 centre de producţie, 60 de birouri de vânzări şi peste 100 de centre de service în întreaga lume, SIHI este poziţionată strategic pentru a oferi o reţea extinsă de asistenţă tehnică la nivel local.

Peste 1.600 de angajaţi din întregul Grup SIHI se dedică cercetării, proiectării, fabricării şi asistării sistemelor şi produselor pentru industriile de proces.