Pump Industry Awards 2012

26.04.2012


Met gepaste trots mogen wij u informeren dat Sterling SIHI onlangs door Pump Industry Awards is gekozen tot winnaar in de categorie

Met gepaste trots mogen wij u informeren dat Sterling SIHI onlangs door Pump Industry Awards  is gekozen tot winnaar in de categorie

 

Milieubijdrage

En onderscheiden voor:

Algehele Systeembenadering voor Energiebesparing

  

Deze onderscheiding geldt voor het systeem, pompproduct of de service die een belangrijke bijdrage geleverd heeft tot milieuaspecten als energiebesparing, emissiebeheersing, ruisonderdrukking of life cycle costs en gebaseerd is op een algehele systeembenadering voor energiebesparing.

 

Algehele systeembesparing is een uitvoering die zich richt op bestaande pompsystemen waarbij het de intentie is om voor de klant productie- en voorraadkosten naar beneden te brengen, het productierendement te verhogen en   gelijktijdig een stap voorwaarts te  maken op milieugebied. De focus van het onderzoek op de pompsystemen ligt met name op het terugbrengen van het energieverbruik, vaak wordt wel tot 90% bespaard. De hoeveelheid uitstoot CO2 van het systeem wordt evenredig veel teruggebracht. Door de aanpak van de energie-efficiency van het pompsysteem, verbetert ook drastisch de MTBF (Mean Time Between Failures).

 

Na al eerder Pump Manufacturer of the Year te zijn geweest en in 2011 nog het predikaat Technical Innovation of the Year te hebben mogen ontvangen, was Sterling SIHI vereerd om, naast de bovengenoemde onderscheiding  ook genomineerd te worden voor Pompfabrikant van het jaar. Hoewel het aantal benodigde stemmen om te winnen net niet behaald werd, waarderen en bedanken wij onze zakelijke connecties en verlengde zakelijke families voor de enthousiaste steun en hopen hier ook in de toekomst weer op te mogen rekenen.