Onze kracht om u energie te besparen.

Onze deskundigheid op het gebied van vloeistof-, gas- en dampverwerking ligt ten grondslag aan het unieke vermogen van SIHI om haar klanten te voorzien van een optimaal pompsysteem. Of uw behoefte nu ligt bij het verwerken van chemicaliën, het creëren van vacuüm, het opwekken van energie, membraantechnologie, of het terugdringen van de levenscycluskosten, ons team heeft een betrouwbare oplossing.

 

 

 

Markten

Gericht op diverse industrieën en haar toepassingen.

Sterling SIHI heeft als doel te voorzien in ongeëvenaarde klanten bediening door zich te focussen op diverse industrieën. Primair zijn deze industrieën onderverdeeld in de drie divisies Chemical, Industries en Energie & Environmental (milieu). Deze worden ondersteund met de nadruk op klantenservice.

Producten & Service

Al meer dan 80 jaar ontwerpen en fabriceren wij vloeistofpompen, vacuümpompen en complete engineered systemen voor vele toepassingen. Wij leveren onze producten en diensten aan veel branches:

- Chemical en farmaceutische industrie

- Energiecentrales

- Water- en afvalwaterbedrijven

- Voedingsmiddelenindustrie

- Rubber en plastic industrie

- Staalbedrijven

- Papier verwerkingsbedrijven

- Machinebouw

 

 

 

Zakelijk

Een wereldleider in transport van vloeistoffen

SIHI is gespecialiseerd in vloeistofpompen, vacuümpompen en pompinstallaties. De organisatie voorziet in een uitgebreid aanbod van "engineered" oplossingen voor de vereisten in de procesindustrie met betrekking tot het transport van vloeistoffen.

 

Met meer dan 10 fabrieken, 60 verkoopkantoren en meer dan 100 service centers over de gehele wereld, is SIHI zodanig strategisch gepositioneerd dat zij een uitgebreid service netwerk op lokaal niveau kan bieden.

 

Meer dan 1.600 werknemers binnen SIHI zijn dagelijks nauw betrokken bij onderzoek, ontwikkeling en ontwerp, productie en ondersteuning van systemen en producten voor de procesindustrie.