Az Ön energiamegtakarítására összpontosítunk.

A SIHI szivattyú- és vákuumrendszereiben egyedülálló megoldások szolgálják Önt. Ezekben az energia- és az életciklus költség csökkentése játssza a fő szerepet. A SIHI vákuum- és folyadékszivattyúk képezik a lelkét számtalan ipari, vegyipari és energetikai berendezésnek, legyen szó oldószer visszanyerésről, gyógyszeripari szárítóról, biogáz termelésről, vagy más műveletről.
Ahol folyadékokat, gázokat, gőzöket kell mozgatni, ott a SIHI az Ön megbízható partnere
.

 

 

Cél piacok

Hangsúlyos ágazatok és alkalmazások

Tevékenységünk középpontjában a vegyipar, az ipar és az energia- és környezeti piac áll – ezeken a piacokon felülmúlhatatlan szolgáltatásokat kínálunk vevőinknek, a tanácsadástól az ügyfélszolgálatig. Legfontosabb piacainkat a vegyipari, ipari, valamint energia- és környezeti ipari üzletágak szolgálják ki.

Termékek és szolgáltatások

Több mint 80 éve szállítunk folyadék- és vákuumszivattyúkat, valamint komplett berendezéseket a különböző vegyipari, gyógyszeripari, energiaipari, vízgazdálkodási, élelmiszeripari és italgyártási, műanyagipari, acélipari, papíripari és általános berendezés-gyártási alkalmazásokhoz.

 

Vállalat

Világviszonylatban az egyik legnagyobb szivattyúgyártó

A SIHI folyadékszivattyúk, vákuumszivattyúk és komplett rendszerek szakértője. Termékek széles skáláját kínálja a gyártástechnikai alkalmazásokhoz.

A SIHI világszerte több mint 10 gyártóközpontot, 60 értékesítési központot és több mint 100 szervizközpontot tart fenn.

Több mint 1600 munkatársunk fejleszt, tervez és készít gyártástechnikai termékeket és berendezéseket, illetve gondoskodik a vevők igényeinek optimális kielégítéséről.