С нас ще спестите енергия

Опитът и познанията ни в областта на преноса на газове, течности и пари, дава на ЗИХИ уникалната възможност да осигури на своите клиенти оптималната помпена система. Независимо от това дали става въпрос за транспорт на химикали, създаване на вакуум, генериране на енергия, извличане или регенериране на летливи въглеводороди, или се търси възможност за намаляване на разходите по поддръжка, екипът на ЗИХИ може винаги да предложи надеждно и ефективно решение.

 

 

Пазари

Фокусиране върху промишленостите и приложенията.

Целта на Стерлинг ЗИХИ е да осигури ненадминато обслужване на клиентите, като фокусира върху промишлеността. Индустриалните сегменти са разделени на три раздела – Химикали, Индустрия, и Енергия и околна среда. Всичко това е подсилено със силно наблягане върху обслужването на клиента.

Продукти и сервиз

Повече от 80 години ние проектираме и изработваме помпи за течности, вакуумни помпи, компресори, както и изцяло изградениза множество приложения в химическата, фармацевтичната, енергийната, водната, хранително-вкусовата, машиностроителната промишленост и промишленостите за производство на гума и пластмаса, стомана, пулп и хартия.

 

За Компанията

Една от най-големите компании за помпи в света

SIHI е специалиста за помпи за течности, вакуумни помпи и цялостни системи. Организацията осигурява широка гама от продукти за промишлеността.

SIHI има 10 производствени центрове, 60 центрове за продажби и повече от 100 центъра за сервизно обслужване по цял свят.

Над 1 600 служители в SIHI Group са ангажирани с проучване, проектиране, производство и поддръжка на системи и продукти за  промишлеността и поддръжката в подкрепа на клиентите.