Welkom bij Flowserve SIHI (Netherlands)

 

  

 Uw specialist in vacuümpompen, vloeistofpompen, engineered systems en service in industriële processen. 

 

Deskundig(heid) in Procesoplossingen

Sterling SIHI (Netherlands) B.V. is al 90 jaar toonaangevend fabrikant en leverancier van vloeistof- en vacuümpompen en pompinstallaties van de hoogste kwaliteit. Wij ontwerpen en fabriceren deze producten voor vele toepassingen in onder andere de chemische, farmaceutische, energie, (afval)waterverwerking, voedingsmiddelen, plastic, staal, papier en OEM branche.

Onze deskundigheid op het gebied van vloeistof-, gas- en dampverwerking ligt ten grondslag aan het unieke vermogen van SIHI om haar klanten te voorzien van een optimaal pompsysteem. Of uw behoefte nu ligt bij het verwerken van chemicaliën, het creëren van vacuüm, het opwekken van energie, membraantechnologie, of het terugdringen van de levenscycluskosten, ons team heeft een betrouwbare oplossing.

Of het om een nieuwe installatie gaat of om service, de ervaring en de know-how die in al die jaren is opgedaan, wordt gebruikt om de allernieuwste pomptechnieken en de wensen van onze klanten nóg beter op elkaar af te stemmen.

En natuurlijk zijn wij ook uw partner voor reparatie & service, 24 uur per dag en 7 dagen per week, ongeacht het fabrikaat.

In Nederland heeft Sterling SIHI ca. 40 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001 en VCA**.

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste service voor klanten, omvangrijke dienstverlening en verkoopadvies.

 

 


 

 Producten en services van Sterling SIHI:


  

        Vacuümpompen - Laat u overtuigen… test onze SIHIdry!

 


  

      Vloeistofpompen - (Al onze waterpompen zijn "ErP ready")

 


  

  Engineered Systemen

 


  

   Service - nieuw: SIHIdetect iCMS serviceovereenkomst