SIHI
Language
Alege o limba
Regions
SIHI Group - Pumping Technology For A Better Future

Produse - Sisteme tehnice

Soluţii personalizate pentru industria de proces

De peste 30 de ani suntem implicaţi cu succes în producerea de sisteme tehnice de calitate superioară pentru industria chimică, industria farmaceutică şi toate celelalte industrii de proces. Prin intermediul echipelor noastre experimentate şi specializate pe produs, oferim, pentru aceste industrii, capabilităţi vaste de management tehnic şi de proiect, răspunzând nevoilor clienţilor şi cerinţelor de proces pentru a oferi cele mai bune soluţii tehnice.

Sisteme de vid de la unităţi compacte standard până la sisteme de vid complexe specializate, cu aparatură de măsură şi control integrată şi panouri de control cu PLC.
Debit volumic la aspiraţie: până la 100.000 m³/h
Presiune de aspiraţie: < 0,001 până la 1013 mbar
Sisteme cu compresor de la unităţi compacte standard până la sisteme cu compresor complexe, specializate, cu aparatură de măsură şi control integrată şi panouri de control cu PLC.
Debit volumic la aspiraţie: până la 10.000 m³/h
Presiune de comprimare: până la 11 bar g.
Sisteme cu membrană de la unităţi compacte standard până la sisteme complexe specializate, cu aparatură de măsură şi control integrată şi panouri de control cu PLC.
Debit volumic la aspiraţie: până la 10.000 m³/h
Coeficienţi de recuperare: > 99%
Sisteme cu lichid Prin gama sa vastă de sisteme complete cu pompă hidraulică, Sterling SIHIThe răspunde exigenţelor industriei de proces. Fiecare sistem este construit în jurul unuia dintre tipurile de pompă selectate.

  

 

 

 

© 2014 Sterling SIHI GmbH  Notă de confidenţialitate