SIHI
Language
Alege o limba
Regions
SIHI Group - Pumping Technology For A Better Future

Principii de Lean Management în cadrul SIHI

18.02.2011Principii de Lean Management în cadrul SIHI

 

Creşterea cererii pentru produsul SIHIdry a încurajat adoptarea principiilor de management industrial “Lean” în fabrica noastră din Itzehoe (Germania). La începutul anului comercial, principiile de “Lean Management” au fost introduse pentru linia de asamblare SIHIdry, având scopul de a creşte satisfacţia clienţilor şi de a îmbunătăţi capacităţile concurenţiale.

 

În prezent, se aşteaptă o creştere a productivităţii de peste 30%, reducându-se cu 50% stocul de produse în curs de fabricaţie. În plus, se anticipează o scurtare a termenelor de execuţie de la peste o lună la doar o săptămână! În consecinţă, graficele de predare se vor îmbunătăţi considerabil, permiţându-ne să adaptăm într-o manieră cât mai eficientă programul şi termenele finale în funcţie de cerinţele şi nevoile clientului.

 

Prin ce se caracterizează Lean Management în cadrul SIHI?
- Flux de producţie continuu
- Optimizarea proceselor de asamblare
- Îmbunătăţirea procedurilor de lucru
- Separarea operaţiunilor logistice de cele de asamblare
- Organizarea flexibilă a activităţilor şi accentuarea muncii de echipă
- Conceperea unor spaţii de lucru ergonomice şi flexibile
- Îmbunătăţirea continuă

 

Principiile de Lean Management pun accentul pe “Standardizare”, prin urmare a fost introdus un nou standard de referinţă pentru linia de asamblare SIHIdry (alte linii de produse vor urma bazându-se pe acelaşi standard de referinţă). Introducerea acestor practici va avea o influenţă pozitivă asupra Identităţii noastre de Corporaţie, deoarece clienţii, acţionarii, angajaţii şi colaboratorii vor împărtăşi viziunea pe care o avem asupra modernităţii, inovaţiei, transparenţei şi tehnologiei.

 

 

 

 

© 2014 Sterling SIHI GmbH  Notă de confidenţialitate